Del:  

BØRNELØRDAG: Vikingernes Konge

 

 

 

Forestillingen d. 6. april kl. 15.00 er desværre aflyst!

 

Gæstespil med Teater Lux

 

Havde du håbet at få billet? Så skriv til os på teatretom@teatretom.dk, og så skal vi nok informere om, hvornår det kan blive muligt igen. 

 

 

Børn fra 6 år. 

 

 

 

 

 

Den voldsomme historie om vikingernes konge.

Om at stå på den danske kyst, klar til at sejle på plyndringstogt til England. Skibene er lastede, fuldt bemandede med vilde og blodtørstige vikinger.

Historien om at lytte til vinden, fjenden og kvinden. Historien om at slå den engelske konge i knæ og få vikingesønnen gift med den engelske prinsesse.

Men Vikingernes konge kan ikke komme afsted. Hans søn mangler.

Historien om far og søn som rejser ud sammen, på ukendt land og vand.

 

Muligheden for at opdage nye ting om hinanden, opleve rejsen sammen. Om at være viking, far, søn og ægtemand og brøle af sine lungers fulde kraft.

 

”Vi får action, underholdning og en lille smule vikingehistorisk lærdom. Mathias Rosenkildes lydunivers er både stemningsfuldt og morsomt, og når publikum inddrages på scenen, bliver det næsten et helt nummer i sig selv. Og ikke mindst er Basse J. Dam en udmærket historiefortæller, der evner både at holde kursen i fortællingen og holde de mest curlingagtige bedstemødre med kamera og håndsprit væk fra scenen imens.

Derfor kan det i høj grad anbefales at se ’Vikingernes konge…..

– Morten Hede, Teateravisen.

 

 

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter