Havets Hjerte

 

Der var engang… før tiden begyndte… et frø, en pelikan og en pige… Pigen og hendes pelikan-ven begiver sig på en magisk rejse for at finde livets allerførste frø - Havets Hjerte. Det bliver en fortælling om venskab, tab, mod og en hyldest til naturens kræfter og fantasiens forunderlige skabninger. Kom med ind i Costa Ricas mangfoldige jungle, i et visuelt legende rum, fyldt med sang og dans. Havets Hjerte handler om at glædes over naturens magi, og vil gerne styrke børn i deres forundring, fantasi og kreativitet – samtidigt med at de lærer, hvor vigtigt det er, at vi passer på naturen!

 Forestillingens tilblivelse

Forestillingsarbejdet er startet i Costa Rica, hvor Jori Snell (Baba Yaga Teater) boede og arbejdede i en periode. Livet i Costa Rica har en anden puls og rytme; her er det naturen der bestemmer. Stykket er inspireret af netop den natur; dens frodighed og biodiversitet. Der er planter og blomster i alle farver, ældgamle træer, insekter og dyr alle vegne, mens vejret skifter fra brændende sol til torden og regnskyl. Havets Hjerte er opstået ud fra et ønske om at bringe teater ud til skoler og institutioner i Costa Rica, og for børn i afsides områder, hvis familier ikke har råd eller adgang til teateroplevelser. Første version af forestillingen har spillet i Costa Rica.

Baba Yaga Teater har i samarbejde med Teatret OM videreudviklet forestillingen, og danske børn får nu glæde af denne co-produktion, som giver et charmerende indblik i en helt anderledes natur.

Velegnet til børn fra 3-7 år og familier.

 

Bag Baba Yaga Teater står Jori Snell, som er en af Teatret OMs samarbejdspartnere gennem mange år. Jori har været med i forestillingerne Lighthouses – historier fra havet, Vindrose og Med fynd og klemmer, ligesom hun har været instruktør assistent på Hvalens sang. Derudover har hun været en del af UR-NAT Festival og lavet flere projekter på teatret. Jori er, ligesom Teatret OM, en del af teaternetværket Vindenes bro, som har eksisteret siden 1989.

 

 

 

Spilledatoer

Havets Hjerte spiller på KLAP-festival: 

lørdag d. 20. april kl. 10.00 og 12.00 

>> Find billetter her! 

 

 

Fakta

Udtænkt, skabt & udført af: Jori Snell

Kunstnerisk konsulent: Sandra Pasini

Kostumer & scenografi: Jori Snell

Scenografisk konsulent: Antonella Diana

Lys i scenografi: Maximiliano Bini

Tekst, sange & historie: Jori Snell

Musik & lyd sammenstilling: Voices of the Rainforest, Stephan Micus, Peter Broderick, Aphex Twin, Brendon Bussy, Zorn, Bruno Coulais, Metropolitan Klezmer og L’Orchestra Di Piazza Vittorio.

Værksted: Frederik Gravgaard

Program layout: Janni Toftrup

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter