Havets Hjerte

D. 14 oktober har Havets Hjerte premiere på Teatret OM. 

 

Havets Hjerte spiller d. 14 og 15 oktober kl. 11. på Teatret OM. 

>> Køb billetter her

 

Havets Hjerte er en børneforestilling, skabt i co-produktion mellem Baba Yaga Teater og Teatret OM.

En pige og hendes ven pelikanen, begiver sig på en rejse til et magisk sted hvor de leder efter “livets allerførste frø”: Havets Hjerte. Her væver fortællinger sig sammen om venskab, tab, mod og opdagelser af naturens forunderlige kræfter og skabelser.

 

Forestillingen er skabt i Costa Rica, inspireret af naturen og det mangfoldige liv i junglen. Den taler til fantasien og skaber et visuelt og billedligt rum, hvor historiefortælling, sang og dans udspiller sig på en overvejende fysisk og non-verbal måde.

 

Bag Baba Yaga Teater står Jori Snell, som er en af Teatret OMs samarbejdspartnere gennem mange år. Jori har været med i forestillingerne Lighthouses – historier fra havet, Vindrose og Med fynd og klemmer, ligesom hun haar været instruktør assistent på Hvalens sang. Derudover har hun været en del af UR-NAT Festival og lavet flere projekter på teatret. Jori er, ligesom Teatret OM, en del af teaternetværket Vindenes bro, som har eksisteret siden 1989.

 

Jori har siden 2021 boet i Costa Rica i længere perioder, og det er ud fra mødet med en storslået og anderledes natur, at ideen til Havets Hjerte er opstået.

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter