Del:  

Jeg hedder Joop

En autentisk historie om et krigsbarn

d. 25. april kl. 20.00

Gæstespil med Det Første Bogstav

>>Køb billet her 

 

 

Hvad betyder det at vokse op i krig, blive fordrevet fra hus og hjem, deporteret til en lejr uden at vide, om det er for kort eller lang tid? Hør historien om Joop, og hvordan det var, at være barn under 2. Verdenskrig – og hvordan det må være, at være barn under nutidens krige. 

Baseret på den virkelige Joop Vos' liv. 

Anmeldelser: 

"Jeg hedder Joop’ bør være obligatorisk pensum for børn fra 4. klasse. Det er en på alle måder en fremragende forestilling om menneskelig fortræd, mod og håb. (…) Takket være Marc van der Veldens fremragende manuskript og kompetente iscenesættelse, Bo Stendell Larsens helt igennem sublime skuespilpræstation."

Kirsten Dahl, Teateravisen - Klik her for at læse hele anmeldelsen

 

"Teksten er helt klar og præcis. Det er barnets vinkel på de omgivende uhyrligheder. Men det bliver berettet meget nænsomt. Tilskueren føres trygt ind i den utrygge historie. (…)  fortalt med et stort overskud og så enkelt, at den kan nå og berøre alle."

Michael Svennevig - Klik her for at læse hele anmeldelsen

 

"Bo Stendell Larsen formår med et forbløffende nærvær at suge børnenes opmærksomhed til sig (…) ingen forlader forestillingen uberørt, og der er flere våde øjne undervejs og bagefter, selvom han på fineste vis undgår enhver form for sentimentalitet."

Michael Søby, CHPCulture - Klik her for at læse hele anmeldelsen

 

For voksne og børn fra 10 år. 

 

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter