Del:  

BØRNELØRDAG: Bænken

d. 2. marts kl. 15.00 

Gæstespil med Teater Refleksion

>> Køb billetter her

 

 

 

 

En rørende og lattervækkende fortælling om en almindelig dag i en bænks liv

Den er så dagligdags, bænken, og alligevel så magisk! Overalt i byer, parker og haver står den – som en åben invitation. Sommetider strejfer bænkens gæster blot hinanden, andre gange udvikler det sig, forbindelser opstår, øjeblikke deles og hvem ved, måske venskab kan spire?

En ældre dame gør alt, hvad hun kan, for at holde livet på afstand – fra sin bænk. Men de pulserende omgivelser kommer bag på hende. Det er faktisk slet ikke let at få lov til at være ensom, gammel og gnaven i fred! For drengen kører på skateboard, hunden vimser og snuser, fuglene kvidrer, og en venlig, ældre herre vil læse sin avis. Og det forstyrrer alt sammen!

 

“Det hører til sjældenhederne at perfektionen i objektanimationen er så ypperlig, at man ikke et splitsekund styres væk fra indlevelsen i figurernes færden og fortællingens flow, essens og nerve.” – Teateravisen

“Bænken er noget så smukt som en ordløs dukketeaterforestilling med noget vigtigt på hjerte. En jordnær fortælling i lillebitte skala, der i Bjarne Sandborgs instruktion gøres relevant og nærværende af de to dukkeførere Rebekah Caputo og Neasa Ni Chuanaigh.
★★★★★☆ – Iscene

 

Medvirkende: Rebekah Caputo/Maria Garde, Neasa Ni Chuanaigh
Manuskript: Sven Ørnø
Instruktion: Bjarne Sandborg
Scenografi/dukker: Amanda Axelsen Sigaard
Musik/Lyddesign: Andreas Sandborg, Jacob Venndt
Værksted/teknik: Morten Meilvang Laursen, William Højberg Nielsen

Foto: Teater Refleksion

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter