Hvalens sang – for skoler

Hvalens Sang er en sanselig og underfundig rejse ind i bugen på en kæmpe pukkelhval, og en historie om venskab, hvaler og hvalsang - mødet med en pige, Pinocchio... og plastikaffald.

Forestillingen hylder venskabet, som en skat vi skal beskytte, og handler samtidig om menneskets ubetænksomhed, som gør livet farefuldt for havets dyr.
Du sidder inde i hvalens bug og får den finurlige fortælling med en intensitet og sanselighed, som kun opstår, når du er helt tæt på. 

Fakta

Instruktion og dramaturgi: Sandra Pasini
Medvirkende: Annemarie Waagepetersen
Scenografi og kostumer: Antonella Diana
Tekniker: Freddy Giorgi

Alder: 6-9 år (0.-3. klasse)
Varighed: 30 min.
Antal tilskuere: 30
RefusionsgodkendtUdtalelser fra børn og undervisere

'...Under hele forestillingen er alle børn og voksne meget stille og optaget af, hvad der foregår. Den er sansemæssigt og lydmæssigt en stor oplevelse. ...Lydene underbygger hele tiden, og der er så mange skift og fine scenarier hele vejen igennem. Vi får som publikum øjnene op for, hvor meget affald der er i verden, og det får os til at reflektere over at passe bedre på vores jord.

En helt utrolig dejlig oplevelse, som giver børnene noget meget sansende og nærværende i en verden der ofte går meget hurtigt.
...Jeg er så glad, både som lærer og privatperson over at jeg har kunnet tage min klasse med til dette.
          Helle Nørgård - Forældreskolen

 

'...Under hele forestillingen er alle børn og voksne meget stille og optaget af, hvad der foregår. Den er sansemæssigt og lydmæssigt en stor oplevelse...

Vis mindre Læs mere

Ekstra til skoler

Forestillingen er oplagt som en del af en temauge, og der kan tilkøbes workshops fra Teatret OM. Disse workshops afvikles på skolerne, hvor børnene bl.a. kan lære hvordan plastik o.a. skrald kan laves om til bl.a. musikinstrumenter.
Teatret OM har udarbejdet et idékatalog, som kan bruges i forbindelse med forestillingen Hvalens sang til efterfølgende arbejde på skolerne. Her giver vi forslag til, hvordan skolerne på baggrund af forestillingen kan arbejde videre med forskellige emner, igen f.eks. i tilknytning til en emne/temauge.

Forestillingen er oplagt som en del af en temauge, og der kan tilkøbes workshops fra Teatret OM...

Vis mindre Læs mere

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter