I Maltagliati - at synge et liv

1. juni - Kl. 16.00

TEATRET OM

En kvinde. En radio. En pastaret - og først og fremmest sang.

En gammel kvinde står i sit køkken og tilbereder en pastaret, I Maltagliati, til en gæst. I løbet af en formiddag genoplever hun sit liv igennem sange.

Forestillingen er bygget op omkring en række kraftfulde, italienske folkesange og andre sange, som på enestående vis formidler almindelige menneskers følelser, længsler og drømme. I sangene høres jævne menneskers stemmer, når de synger om det, vores liv formes af: arbejde, kærlighed, kamp, fødsel og død.

Handlingen udspiller sig i to rum: det fysiske rum, køkkenet, hvor der laves pasta, og hvor kvindens eneste selskab er en radio, og et erindringsrum, hvor vi oplever kvindens liv i flashbacks, åbne for tilskuerens egen fortolkning.

Forestillingen spilles på dansk og italiensk, og bliver først og fremmest sunget. En stærk forestilling om et kvindeliv af og med Sandra Pasini.

Instruktion og medvirkende: Sandra Pasini
Co-instruktion: Ana Woolf
Scenografi, rekvisitter og kostumer: Antonella Diana
Radiostemme: Claus Johansen
Musikkonsulenter: Roberto Diana og Annemarie Waagepetersen
Kunstnerisk konsulent: Iben Nagel Rasmussen

Presseomtale

”Kammerspil på italiensk. Sådan kan man kalde Teatret OMs forestilling I Maltagliati, som ved mandagens premiere blev modtaget med bragende bifald. Man skal ikke lade sig skræmme af, at Sandra Pasini's soloforestilling spilles næsten udelukkende på italiensk og gennem sange, for sange siger ting, som ord ikke kan sige. Musikken, hendes eminente kropssprog og fantastiske stemme, leder tilskuerne sikkert igennem et kvindeliv fortalt af en gammel kone, mens hun laver mad”.
   Annette Holm - Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Se TV-MIDT/VESTs omtale og klip fra forestillingen

Læs Dagbladet Ringkøbing-Skjerns foromtale

Læs Dagbladet Ringkøbing-Skjerns anmeldelse

Fakta

Varighed: 55 minutter uden pause 

Billetter:
Enhedspris: 70 kr. per forestilling
Partoutkort: 200 kr.

Spillested: Teatret OM, Buen 15, 6950 RingkøbingNyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter