Del:  

Asta - Det flydende teater

20 september kl. 20.00

Gæsteforestilling med Det flydende teater - arrangør: Ringkøbing Fjord Teater

 

Asta Nielsen er en "larger than life" - kvinde, der med visioner og kompromisløshed ender som en af verdens største filmskuespillerinder. Hendes fortælling er i sig selv hyldestværdig og er kendetegnet ved en opstigning fra fattige kår til skuespillerinde på Det Kongelige Teater og videre til verdensberømmelsens glitrende tinder. Men den teknologiske udvikling og verdenshistoriens buldrende gang puster hende i nakken. 

Asta Nielsens liv er dog meget mere end en tabloidhistorie om en international stjerne og tidens største sexsymbol. I sine film præsenterer "Die Asta" verden for en ny kvindeskikkelse, der er sit køn og seksualitet bevidst. Hos Asta er kvinderne de udadreagerende, de seksuelt bevidste, de temperamentsfulde og ambitiøse, alt imens mændende tumler forfjamskede rundt for at finde deres rolle i verden. Det er samfundssatire og kønsdebat i et helt nyt formsprog og medie. Og folk elsker det. 

Da hun vender hjem til Danmark i 1937 har fødelandet dog vendt hende ryggen; rygterne om den tyskervenlige skuespillerinde er kommet hende i forkøbet, og modtagelsen bliver på ingen måde som Asta havde iscenesat det. 

 

Medvirkende:

Nanna Cecelie Bang, Rolf Hansen, Janus Elsig, Karen Duelund Guastavino

 

Billetter:  Tlf. 4043 4409 eller rfteater@gmail.com

(konto nr. 7639 2009262)

 

 

Nyhedsbrev

Modtag seneste nyt om Teatret OMs
forestillinger, workshops og aktiviteter